Roze barok stoel

Wanneer je zin hebt in een nieuwe inrichting of nieuwe meubels in je huis of kamer, denk dan eens aan de barokstijl als thema.

Al best een tijdje bekend, omdat het een chique en toch hippe twist geeft aan je huiskamer.  Een roze barok stoel is een voorbeeld van een meubelstuk wat heel artistiek kan staan in je kamer. Het is een echte eyecatcher. Niet alleen omdat hij roze is, maar omdat de barokstijl op zich al een aandachttrekkende factor heeft.

Het is daarom aan te raden, als je naar een roze barok stoel op zoek bent, de rest van je kamer vrij rustig te houden om op deze manier toch wat harmonie te behouden.

Wanneer je je roze barok stoel combineert met paarse gordijnen of een groene bank, wordt het wel erg druk. Daar moet je van houden.Een roze barok stoel kun je in grote ketens krijgen, nog leuker is het misschien om rommelmarktjes af te struinen of tweedehands meubelzaken. De kans dat je een roze barok stoel tegenkomt is weliswaar klein, de kans op een gewone barokstoel groot. Maar, uiteraard kun je een pot knalroze verf kopen om hem eens op te kalefateren.